A Szeged Bolero Kft. 1993- ban, Szegeden alakult és napjainkra Magyarország egyik legnagyobb ruházati konfekciógyártó és kereskedelmi vállalkozássá nőtte ki magát.

Cégünk családi vállalkozásként indult, amelynek életében jelenleg is két generáció vesz aktívan részt.  Az alapítás óta a vállalat dinamikus fejlődést mutat, köszönhetően a széles és színes termékskálának. A cég női konfekció széles választékát nyújtja, blézerek, szoknyák, nadrágok, blúzok, ruhák gyártásával foglalkozik.  A mintakollekciók szezonálisan jelennek meg. Ezen kívül minden évben a egy kabát, illetve egy dzseki kollekcióval egészül ki a téli szezon. A cég. kis szériás exkluzív gyártást végez, melynek évi kapacitása akár 100.000 db termék.

A mindennapokat a szenvedély, lelkesedés és az ezek által teremtett stabil háttér jellemzik. Saját tervezőink, modellezőink és mintavarrodánk alkotják a szakmai csapat szívét, mely biztosítja, hogy minden egyes ruhadarab minőséget és egyediséget sugározzon.

Életünkben kiemelt szerepe van a folyamatos innovációnak, amely szerintünk az egyre növekvő vásárlói elégedettségnek már nem csak Magyarországon fontos kulcsa, hanem egyre több városban Európa szerte.

Név

Email