Kortalan grafika, kortalan darabokon

Az évek alatt kiemelkedett egy motívum, ami újra és újra visszatért kollekcióinkban: Ez nem más mint a mandala. Így mondhatjuk, hogy ez a motívum a védjegyünkké vált. Minden szezonban megjelenik, csak más és más stílusban, hangulatban és színekben pompázik. Természetesen a mandala sokkal több mint egy egyszerű geometriai alak. A buddhista és hindu kultúrában hatalmas szimbolikus jelentéssel bír. A mandalákról úgy vélik, hogy a világegyetem különböző aspektusait képviselik. A mandala minden színének külön jelentése van: mint például a fehérnek a  megkönnyebbülés és tökéletesedés, sárgának barátságosság és  intelligencia, vagy a tűzpirosnak a rettenthetetlenség, hatalom és szerelem. Nem véletlen, hogy előszeretettel használjuk őket darabjainkon. Kollekcióink olyan sokszínűek, mint vásárlóink stílusa, de a közös pont a mandala minta, ami mindenki nagy kedvence.

Kíváncsi vagy hol bukkan fel legközelebb mandala mintánk: Ne maradj le új kollekciónkról!

Mandalára fel!

Vibrálj a 2023 nyár színeivel

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a következő év divatszíneinek bejelentését. A Fashion Weeken, a nagy designer márkák mutatják meg számunkra, mik lesznek az uralkodó színek a következő szezonban. A színszakértők jóslata szerint, 2023 tavaszának és nyarának árnyalatai összefogják a hagyományt az innovációval, a fényes, vibráló pozitivitásra való igényünket a megnyugtató tompa tónusokkal.

A harsány, vibráló színek már egy ideje velünk vannak. Ha beszereztél néhány igazán látványos darabot, ne válj meg tőlük, mert a következő szezonban is nagyon divatos leszel bennük. Papagáj zöld, cékla rózsaszín, futó rózsa kék, tűzpiros, mandarin sárga – minél élénkebb, annál nagyobb helyet követel ruhásszekrényünkben. Tehát talpig kirobbanó színekbe öltözni továbbra is érdemes.

De a klasszikus semleges árnyalatok is fontos szerepet játszanak majd az öltözködésben. Divatban lesznek a megnyugtató földszínek, amikre jó ránézni. Kombináld őket élénk színekkel és mintha te is a kifutótól léptél volna le.

A színekkel tudjuk kifejezni az egyediséget és egyéniségünket, megkötések nélkül. Légy szabad és merd megélni személyiséged a színek által.

Livello ünnepi hangulatban!

Téli kollekcióink igazán ünnepi hangulatot idéz számunkra. Karakteres formákkal és elegáns, energikus színekkel varázsol el bennünket.

A fekete bőr, mint klasszikus anyag jelenik meg, ami megüti az alaphangot a piros vibráló árnyalataival és különleges mintákkal kombinálva. Valamint a  fekete textilbőr megjelenik a részletekben, ami igazán nőiessé és szexivé teszi újdonságainkat. Fazonokban ünnepi szetteket idéző megoldásokat tartogat, mint blézerek, dzsekik, szoknyás szettek, tunikák és ruhák. Ezek a darabok biztosan a téli rendezvények főszereplői lesznek majd!

Új kollekciónkban természetesen megjelenik az ikonikus mandala minta, ami mára márkánk egyik védjegyévé vált. Ellenben színállása és díszítettsége karácsonyi lázba hoz bennünket. Szabad kézzel rajzolt minták, bátor színpalettával és klasszikus sziluettekkel. Az ünnepekkor is mutasd meg a Benned rejlő, igazi NŐT!

Tartsatok velünk a következő szezonban is, mert izgalmas projectekkel készülünk Nektek 2023-ban is.

Áldott, Békés Ünnepeket kíván a Livello csapata!

Ismerd meg őszi kollekciónk

2022-es téli kollekciónk bizonyos szempontból eltér az előzőktől. Egyedisége abban rejlik, hogy sok különböző egymástól eltérő, mégis részleteiben összefonódó kapszulakollekcióból áll.

Idén ősszel/télen ismét gyönyörű színeket használtunk új kollekcióink megalkotásakor. Ebben a szezonban az elegáns kékek hódítanak. Tervezőink megmutatják a kék szín ezer arcát, a grafikákban megannyi árnyalata tündököl. A hűvös szürkéskék, a magabiztos éjkék és a fénylő kék, a tengerek és óceán nyugalmát idézik, de már nem a nyári, inkább az őszi/téli árnyalatokban. Emellett előtérbe kerülnek az élénk színek a vibráló pirostól az energikus kékig, valamint a figyelemkeltő nyomatok, amelyeken határozott ecsetvonások, hatalmas virágok, geometriai formák és utcaképek jelennek meg.

Fazonokat tekintve a kollekció darabjait laza fodrok, nőies sziluettek, blúzok, lágy esésű ruhák gazdagítják – természetesen Livellos kivitelezésben. Stílusosan nőies sziluettek, letisztultság, az ősz színeinek harmóniája és a részletek összhangja jellemzi ezeket a darabokat.

A kollekció darabjai olyan különlegeseb anyagokból állnak mint a tüll, plüss és korbársony, keveredve a Livello eleganciával, harmónikus és fenséges megjelenést kölcsönöz a Nőknek.

Tartást, ad, magabiztosságot sugároz, ezeket hordva előkelőnek és végtelenül kifinomultnak érezheted magad. Hiszen mint tudjuk, a ruha nem csak öltöztet, hanem pozitív érzelmekkel tölt fel és megállíthatatlanná tesz.

Fedezd fel új kapszulakollekcióinkat!

Jótékonysági Divatbemutató

Szeptemberben a szegedi Hungi Vigadó kifutóján találkozhattatok őszi kollekciónkkal. Örömmel tölt el bennünket, hogy hozzájárulhattunk a Partiscum Club által szervezett Jótékonysági Divatbemutató célkitűzéséhez, mely a Stroke-ból gyógyuló nők támogatása volt. Őszi kollekcióink csodásan tündökölt a reflektorfényben. A Folium és Essential kollekciók megidézték az ősz valódi hangulatát a kifutón is. Marketing csapatunk a színfalak mögött gondoskodott arról, hogy a modellek kifogástalan külsővel lépjenek a kifutóra. Szerintünk a végeredmény csak jó lehet, ha ennyi nő összefog egy jó cél érdekében. Látogassatok el üzletünkbe és nézzétek meg személyesen a divatbemutatón pompázó darabokat.

Divatszínek összehangja

Az őszi/téli szezon nem a megszokott színekkel robbant be idén. A Pantone őszi-téli szín előrejelzésében az évszak klasszikus színei mellett néhány meglepően élénk és üde tónust is felfedezhetünk. Bár ez az időszak általában a visszavonulásról és a pihenésről szól, idén az önkifejezés és a kísérletezés is előtérbe kerül. Legyen szó a sárga, kék, piros, rózsaszín árnyalatairól, csak az energikus, kirobbanó színek vannak előtérben. Ezek közül a fényes sárga és élénk fukszia nagy hírnévnek örvend. A lágyabb és tompább árnyalatok közül a bordó és a csokoládé különböztethető meg. De muszáj említést tennünk a dögös pirosról és a tenger színét idéző mély kékről is. Mint megszokhattátok, minden szezonban követjük a trendek diktálta divatszíneket. Fedezzétek fel az új kollekciónk tartogatta színcsodákat.

Fotózás

Vissza az alapokhoz. Olyan helyszínt szerettünk volna választani új kampányunkhoz, amit mindenki közel érez magához és kifejezhetjük vele hagyományainkhoz való kötődésünk.

AW22/23 kollekciónk fotózásának színteréül az alföldi tanyavilág szolgált. Aranyló kalászok, perzselő napsütés, a tücskök éneke, illatos mezők és a tanyavilág végtelen nyugalma. Szerintünk a képek magukért beszélnek majd és reméljük hangulatukkal mindenkit magukkal ragadnak.

Csapatunkról

Gondoltad volna? Termékeink azért olyan különlegesek, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek kezei között mennek keresztül, mire eljutnak a vásárlóinkhoz. A szabászati, tervezési és grafikai szektorok szakemberei együttesen alkotják a gyártás folyamatának motorját, majd a kivitelezés során magyar varrodák segítségével kerülnek sokszorosításra termékeink.   Szerkesztés, grafikai munka, szériázás, mintázás.. Számos lépésen halad át egy termék, amivel az üzletek polcain találkozhatsz. Emellett érdekesség, hogy sokszor az anyagok mintázata is grafikusaink kreativitásának gyümölcse. Nálunk az egyediség prioritás!