La vita – egy új vonal, melyet neked sem szabad kihagyni!

Üdvözlünk a Livello új fejezetében, ahol az elegancia találkozik a modern lendülettel!

Az idei ősz nálunk egyet jelent a megújulással, hiszen egy eddig még nem látott márkát indítunk útnak La Vita néven. Habár maga az irányvonal merőben eltér az eddigi Livello di Vita daraboktól, a minőség és a hagyományos értékeink továbbra is maradnak a régiek.

A márka középpontja az egyszerűség és a letisztultság , egy kis modernséggel és lendületességgel fűszerezve. A kollekció darabjait egyedi stílusukat és magabiztosságukat kifejezni vágyó fiatal, trendkövető nők számára terveztük.

Tökéletesen megállják helyüket mindennapi viseletként, elegánsabb eseményekre, de akár üzleti találkozókra is, ha a cél az egyedi, megnyerő és időtálló megjelenés sugárzása.

Színeiket tekintve a neutrális árnyalatokon van a hangsúly, úgy, mint bézs, krém, szürke és a fehér, mely által könnyedén kombinálhatóak a legjobb szett kiválasztásának érdekében.

A ruhák stílusára a minimalizmus és a letisztult szabások jellemzőek, melyek kényelmes és tartós anyagokkal párosulnak, ezzel biztosítva a hosszú élettartamot. Hisszük, hogy a tökéletes ruha egyszerre divatos és komfortos, így garantáljuk, hogy a Livello ruhái mindig melletted állnak majd az életed fontos pillanataiban.

——————————————————————————–

Önbizalom, nőiesség, kreativitás és időtlen elegancia – ez a La Vita.

Tapasztald meg ezt az életérzést Te is!
https://tinyurl.com/La-Vita-uj-marka

SS23 kollekció: nyári megoldások Livello stílusban

A nyarat 5 kapszulakollekcióval indítjuk melyekben különleges grafikákkal, lenge anyagokkal és a szezon divatszíneivel találkozhatsz.

Ismerkedj meg nyári kollekcióinkkal!

Karizmandala

A nyár ikonikus vibráló színei ötvözve legújabb Livello mandala mintával: garantált a siker!

Tervezőink a nőies vonalakat hangsúlyozva, különböző alkathoz illően alkották meg a „Season of mandala” újabb ékkövét. A kollekcióban a fehér darabokat királykék színekkel párosították. Még több apró dekoltált részlet került a termékekre, hangsúlyozva ezzel is az összhangot.

Aurora

A nyár színeinek és egyedi grafikájának mámorba ejtő kombinációja.

A cékla rózsaszín, a klasszikus és papagáj zöld, valamint futó rózsa kék színek rejtett üzenetet közvetítenek, akár egy rózsa. A húzások, gumírozott megoldások mellett az aszimmetria kap nagy hangsúlyt, reflektorfényben a kortalan neccel.

Bella

A kék finom, lágy árnyalatain megjelenő festői margaréta a vízparti szellőt idézi elő.

A színek visszafogottabb kombinációja harmóniát közvetít, a vibráló színeket ezzel háttérbe szorítva. Nyárias, lenge alapanyagok alkotják a Bella kollekciót, koncentrálva a praktikumra és kényelemre.

Galaxis

Összhatásra igazán légies és játékos darabok alkotják, amikben még a nyári kánikulában is kifejezhetjük nőiességünk.

A fehér alapon feltűnő színek foltok, mint kis ékkövek tündökölnek a kollekció alapszínén. A cékla rózsaszín, mandarin sárga, papagáj zöld és futórózsa kék színek csodásan kitöltik a kollekció rózsa motívumát is.

Papagáj

A papagáj kollekció vitathatatlanul a forró nyár jegyeit viseli a színeiben, mintájában és anyagaiban egyaránt.

Grafikájának apró részleteiben felfedezhetsz természeti motívumokat, melyek kombinációja egzotikus összhatást képez.  A fazonok tekintetében már nyári megoldásokkal találkozhatunk mint a mélyebb hátkivágások és dekoltázsok, pántokkal, rojtokkal és húzásokkal extrázva.

Java

A java kollekció a frissesség és a vibráló nyári hangulat jegyében született meg.

Élénk színeivel és a könnyed, légies anyagok kombinálásával tökéletes komfortot nyújtanak a nyári meleg, napsütéses kánikulában. A kollekció fő ismérve, hogy tervezőink egy terméken ötvözték 2023 nyár összes vibráló divatszínét, ezzel követve az aktuális terveket.

A nyár kollekcióit megtalálod az üzletekben országszerte!

Jubileumi Divatbemutató

Március utolsó vasárnapján teltházas volt divatbemutatónk

Már 30 éve – Livello di vita

A Livello di Vita divatmárka anyacége idén lett 30 éves, amelyet az elmúlt hétvégén egy jubileumi, zártkörű Divatshow keretein belül ünnepelt meg a szegedi Hungiban.

A közel 400 fős eseményen országos partnereik és szegedi vendégeik betekintést nyerhettek a Livello di vita legújabb, 2023 nyári kollekciójába. A délelőtt folyamán a partnerek kereskedelemi és marketing témájú workshopokon vettek részt, illetve megismerkedhettek a gyártás háttér munkálataival. A partnertalálkozó a divatbemutatót követően egy koncerttel zárult, a Kultúrkör együttes pezsdítő, fiatalos produkcióval koronázta meg a napot.

A Livello alapítói szerették volna kifejezni hálájukat partnereik és törzsvásárlóik felé, hogy ilyen régóta szeretik a márkát. A vendégek a divatshow-n bepillantást nyerhetnek kicsit a színfalak mögé és elsőként láthatták a Livello di vita 2023 nyári kollekcióját, mely országszerte az üzletekben majd április, májusban lesz kapható.

A hihetetlen mennyiségű évi modellszámot a Livello di vita NŐK ihletik. Más és más életkorban, élethelyzetben lévő sikeres, céltudatos és magabiztos nők, akik a saját egyéniségükkel teszik teljessé az egyes ruhadarabokat. A Livello csapata rettentően büszkék arra, hogy magyar márkaként szolgálhatják ki, a minőséget és az állandó megújulást kereső vásárlóközönséget.

Az alapítók elképzelései még ma is megállják a helyüket, egybecsengnek a mai vásárlók vágyaival: „Olyan ruhákat tervezünk, amelyek minőségiek és tisztelik, szeretik a női testet.” Fontos kiemelni, hogy nagyon sok különböző alkatú és méretű hölgy van a világban, nekünk pedig az a feladatunk, hogy még szebbé varázsoljuk őket! A Livello ruhák segítségével kiemeljük, azt, ami erősségük, és közben jól érezzék magunkat abban, amit viselnek!

Csapatunkról

Gondoltad volna? Termékeink azért olyan különlegesek, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek kezei között mennek keresztül, mire eljutnak a vásárlóinkhoz. A szabászati, tervezési és grafikai szektorok szakemberei együttesen alkotják a gyártás folyamatának motorját, majd a kivitelezés során magyar varrodák segítségével kerülnek sokszorosításra termékeink.   Szerkesztés, grafikai munka, szériázás, mintázás.. Számos lépésen halad át egy termék, amivel az üzletek polcain találkozhatsz. Emellett érdekesség, hogy sokszor az anyagok mintázata is grafikusaink kreativitásának gyümölcse. Nálunk az egyediség prioritás!