SS23 kollekció: nyári megoldások Livello stílusban

A nyarat 5 kapszulakollekcióval indítjuk melyekben különleges grafikákkal, lenge anyagokkal és a szezon divatszíneivel találkozhatsz.

Ismerkedj meg nyári kollekcióinkkal!

Karizmandala

A nyár ikonikus vibráló színei ötvözve legújabb Livello mandala mintával: garantált a siker!

Tervezőink a nőies vonalakat hangsúlyozva, különböző alkathoz illően alkották meg a „Season of mandala” újabb ékkövét. A kollekcióban a fehér darabokat királykék színekkel párosították. Még több apró dekoltált részlet került a termékekre, hangsúlyozva ezzel is az összhangot.

Aurora

A nyár színeinek és egyedi grafikájának mámorba ejtő kombinációja.

A cékla rózsaszín, a klasszikus és papagáj zöld, valamint futó rózsa kék színek rejtett üzenetet közvetítenek, akár egy rózsa. A húzások, gumírozott megoldások mellett az aszimmetria kap nagy hangsúlyt, reflektorfényben a kortalan neccel.

Bella

A kék finom, lágy árnyalatain megjelenő festői margaréta a vízparti szellőt idézi elő.

A színek visszafogottabb kombinációja harmóniát közvetít, a vibráló színeket ezzel háttérbe szorítva. Nyárias, lenge alapanyagok alkotják a Bella kollekciót, koncentrálva a praktikumra és kényelemre.

Galaxis

Összhatásra igazán légies és játékos darabok alkotják, amikben még a nyári kánikulában is kifejezhetjük nőiességünk.

A fehér alapon feltűnő színek foltok, mint kis ékkövek tündökölnek a kollekció alapszínén. A cékla rózsaszín, mandarin sárga, papagáj zöld és futórózsa kék színek csodásan kitöltik a kollekció rózsa motívumát is.

Papagáj

A papagáj kollekció vitathatatlanul a forró nyár jegyeit viseli a színeiben, mintájában és anyagaiban egyaránt.

Grafikájának apró részleteiben felfedezhetsz természeti motívumokat, melyek kombinációja egzotikus összhatást képez.  A fazonok tekintetében már nyári megoldásokkal találkozhatunk mint a mélyebb hátkivágások és dekoltázsok, pántokkal, rojtokkal és húzásokkal extrázva.

Java

A java kollekció a frissesség és a vibráló nyári hangulat jegyében született meg.

Élénk színeivel és a könnyed, légies anyagok kombinálásával tökéletes komfortot nyújtanak a nyári meleg, napsütéses kánikulában. A kollekció fő ismérve, hogy tervezőink egy terméken ötvözték 2023 nyár összes vibráló divatszínét, ezzel követve az aktuális terveket.

A nyár kollekcióit megtalálod az üzletekben országszerte!

Jubileumi Divatbemutató

Március utolsó vasárnapján teltházas volt divatbemutatónk

Már 30 éve – Livello di vita

A Livello di Vita divatmárka anyacége idén lett 30 éves, amelyet az elmúlt hétvégén egy jubileumi, zártkörű Divatshow keretein belül ünnepelt meg a szegedi Hungiban.

A közel 400 fős eseményen országos partnereik és szegedi vendégeik betekintést nyerhettek a Livello di vita legújabb, 2023 nyári kollekciójába. A délelőtt folyamán a partnerek kereskedelemi és marketing témájú workshopokon vettek részt, illetve megismerkedhettek a gyártás háttér munkálataival. A partnertalálkozó a divatbemutatót követően egy koncerttel zárult, a Kultúrkör együttes pezsdítő, fiatalos produkcióval koronázta meg a napot.

A Livello alapítói szerették volna kifejezni hálájukat partnereik és törzsvásárlóik felé, hogy ilyen régóta szeretik a márkát. A vendégek a divatshow-n bepillantást nyerhetnek kicsit a színfalak mögé és elsőként láthatták a Livello di vita 2023 nyári kollekcióját, mely országszerte az üzletekben majd április, májusban lesz kapható.

A hihetetlen mennyiségű évi modellszámot a Livello di vita NŐK ihletik. Más és más életkorban, élethelyzetben lévő sikeres, céltudatos és magabiztos nők, akik a saját egyéniségükkel teszik teljessé az egyes ruhadarabokat. A Livello csapata rettentően büszkék arra, hogy magyar márkaként szolgálhatják ki, a minőséget és az állandó megújulást kereső vásárlóközönséget.

Az alapítók elképzelései még ma is megállják a helyüket, egybecsengnek a mai vásárlók vágyaival: „Olyan ruhákat tervezünk, amelyek minőségiek és tisztelik, szeretik a női testet.” Fontos kiemelni, hogy nagyon sok különböző alkatú és méretű hölgy van a világban, nekünk pedig az a feladatunk, hogy még szebbé varázsoljuk őket! A Livello ruhák segítségével kiemeljük, azt, ami erősségük, és közben jól érezzék magunkat abban, amit viselnek!

SS23/Egy természet ihlette kollekció

A tavaszi/nyári szezon minden kapszulakollekciója, a különböző virágokra jellemző színvilággal és stílusjegyekkel várja, hogy viselője tündököljön benne. Találd meg a saját stílusodat új kapszulakollekcióink között!

Merülj el a természet és a modernitás motívumainak találkozásában.

Kortalan grafika, kortalan darabokon

Az évek alatt kiemelkedett egy motívum, ami újra és újra visszatért kollekcióinkban: Ez nem más mint a mandala. Így mondhatjuk, hogy ez a motívum a védjegyünkké vált. Minden szezonban megjelenik, csak más és más stílusban, hangulatban és színekben pompázik. Természetesen a mandala sokkal több mint egy egyszerű geometriai alak. A buddhista és hindu kultúrában hatalmas szimbolikus jelentéssel bír. A mandalákról úgy vélik, hogy a világegyetem különböző aspektusait képviselik. A mandala minden színének külön jelentése van: mint például a fehérnek a  megkönnyebbülés és tökéletesedés, sárgának barátságosság és  intelligencia, vagy a tűzpirosnak a rettenthetetlenség, hatalom és szerelem. Nem véletlen, hogy előszeretettel használjuk őket darabjainkon. Kollekcióink olyan sokszínűek, mint vásárlóink stílusa, de a közös pont a mandala minta, ami mindenki nagy kedvence.

Kíváncsi vagy hol bukkan fel legközelebb mandala mintánk: Ne maradj le új kollekciónkról!

Mandalára fel!

Vibrálj a 2023 nyár színeivel

Minden évben hatalmas várakozás előzi meg a következő év divatszíneinek bejelentését. A Fashion Weeken, a nagy designer márkák mutatják meg számunkra, mik lesznek az uralkodó színek a következő szezonban. A színszakértők jóslata szerint, 2023 tavaszának és nyarának árnyalatai összefogják a hagyományt az innovációval, a fényes, vibráló pozitivitásra való igényünket a megnyugtató tompa tónusokkal.

A harsány, vibráló színek már egy ideje velünk vannak. Ha beszereztél néhány igazán látványos darabot, ne válj meg tőlük, mert a következő szezonban is nagyon divatos leszel bennük. Papagáj zöld, cékla rózsaszín, futó rózsa kék, tűzpiros, mandarin sárga – minél élénkebb, annál nagyobb helyet követel ruhásszekrényünkben. Tehát talpig kirobbanó színekbe öltözni továbbra is érdemes.

De a klasszikus semleges árnyalatok is fontos szerepet játszanak majd az öltözködésben. Divatban lesznek a megnyugtató földszínek, amikre jó ránézni. Kombináld őket élénk színekkel és mintha te is a kifutótól léptél volna le.

A színekkel tudjuk kifejezni az egyediséget és egyéniségünket, megkötések nélkül. Légy szabad és merd megélni személyiséged a színek által.

Csapatunkról

Gondoltad volna? Termékeink azért olyan különlegesek, mert több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberek kezei között mennek keresztül, mire eljutnak a vásárlóinkhoz. A szabászati, tervezési és grafikai szektorok szakemberei együttesen alkotják a gyártás folyamatának motorját, majd a kivitelezés során magyar varrodák segítségével kerülnek sokszorosításra termékeink.   Szerkesztés, grafikai munka, szériázás, mintázás.. Számos lépésen halad át egy termék, amivel az üzletek polcain találkozhatsz. Emellett érdekesség, hogy sokszor az anyagok mintázata is grafikusaink kreativitásának gyümölcse. Nálunk az egyediség prioritás!

Divatszínek összehangja

Az őszi/téli szezon nem a megszokott színekkel robbant be idén. A Pantone őszi-téli szín előrejelzésében az évszak klasszikus színei mellett néhány meglepően élénk és üde tónust is felfedezhetünk. Bár ez az időszak általában a visszavonulásról és a pihenésről szól, idén az önkifejezés és a kísérletezés is előtérbe kerül. Legyen szó a sárga, kék, piros, rózsaszín árnyalatairól, csak az energikus, kirobbanó színek vannak előtérben. Ezek közül a fényes sárga és élénk fukszia nagy hírnévnek örvend. A lágyabb és tompább árnyalatok közül a bordó és a csokoládé különböztethető meg. De muszáj említést tennünk a dögös pirosról és a tenger színét idéző mély kékről is. Mint megszokhattátok, minden szezonban követjük a trendek diktálta divatszíneket. Fedezzétek fel az új kollekciónk tartogatta színcsodákat.

Fotózás

Vissza az alapokhoz. Olyan helyszínt szerettünk volna választani új kampányunkhoz, amit mindenki közel érez magához és kifejezhetjük vele hagyományainkhoz való kötődésünk.

AW22/23 kollekciónk fotózásának színteréül az alföldi tanyavilág szolgált. Aranyló kalászok, perzselő napsütés, a tücskök éneke, illatos mezők és a tanyavilág végtelen nyugalma. Szerintünk a képek magukért beszélnek majd és reméljük hangulatukkal mindenkit magukkal ragadnak.