Client service

Üzletünk polcain már nyár van

Ha felfrissítenéd ruhatárad pár igazán divatos újdonsággal, van egy jó hírünk! Szegedi márkaüzletünket már feltöltöttük a nyári kollekciónkkal.

Bármely stílus kedvelője is vagy, nálunk biztosan megtalálod a neked valót!

Nyári kollekciónkat megtöltöttük mandalával, amiket ebben a szezonban, könnyed necc hatású anyagokkal és csipkével kombinálva tettünk még különlegesebbé. Emellett találkozhattok sötétkék alapú, rózsa vagy geometriai mintás darabjainkkal, valamint a színes, energikus, igazán nyári szépségeinkkel is.

A nyár közeledtével beköszönt a ballagások, keresztelők és esküvők időszaka, olyan alkalmaké, amelyekre szeretünk elegánsan felöltözni és legszebb oldalunkat mutatni. Ha alkalmi ruhát keresel, nézz szét üzletünkben, mert a Livello darabok mellett, exkluzív francia márkák, gyönyörű ruhakölteményeit is megtalálod.

Ha sportosabb, lazább darabokra vágysz, a minőségi német és spanyol márkák kollekcióiba biztosan beleszeretsz majd. Élénk üde színek, hétköznapi, praktikus fazonokon.

A rengeteg stílus mellett a Livello darabok előnye, hogy S-től egészen 4XL méretig megtalálhatóak.

Gyere és fedezd fel, mit rejt üzletünk a nyári szezonban!

A Livello di vita cookie-kat használ a személyre szabott vásárlási élmény megteremtése érdekében.Tudj meg többet a cookie-król, vagy utasítsd vissza azok használatát.

Iratkozz fel a termék várólistájára! Kérjük add meg az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a termék újra rendelhető.