Visszaküldés

Amennyiben a megrendelt termékek bármilyen szempontból nem feleltek meg a várakozásaidnak, lehetőséged van visszaküldeni őket Általános Szerződési Feltételeinknek megfelelően.

A terméket felpróbálhatod, de kérlek, ugyanabban az állapotban (hiánytalan, hibátlan és használatlan állapotban) küldd vissza, ahogyan kézhez kaptad, minden tartozékával, címkéjével együtt. Kérjük, hogy lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz/zacskó) küldd vissza a terméket.
A visszaküldési igény rögzítésre a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül van lehetőséged.

Javasoljuk, hogy a ruházati termékeket mindig úgy próbáld fel, hogy minden címkét rajtuk hagysz. Csak a hiánytalanul visszaküldött termékeket áll módunkban elfogadni, ebbe pedig az összes címke és kiegészítő is beletartozik.

A 14 napos termékvisszaküldéstől függetlenül, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően.

Visszaküldés címe: Arany Alföld Kft. Szeged 6723 Dankó Pista utca 27.

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt visszaküldöd.

Amint megbizonyosodtunk róla, hogy a visszaküldött termék/termékek megfelelnek a visszaküldési feltételeknek, visszatérítjük neked a visszáru ellenértékét. Az összeget utánvétes fizetés esetén az általad megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza, bankkártyás fizetés esetén pedig a kártyához tartozó számlaszámon kerül jóváírásra.

A 299 forintos utánvétes kezelési költség nem képezi részét a vételárnak, mivel ez a költség minden utánvéttel fizetett csomagátvételnél felmerül, így az elállás esetén nem kerül visszatérítésre.

Az összeg a termék megvizsgálását követő 14 naptári napon belül fog megjelenni a számládon, a bank feldolgozási folyamatától függően.