Visszaküldés

Amennyiben a megrendelt termékek bármilyen szempontból nem feleltek meg a várakozásaidnak, lehetőséged van visszaküldeni őket Általános Szerződési Feltételeinknek megfelelően.

A terméket felpróbálhatod, de kérlek, ugyanabban az állapotban (hiánytalan, hibátlan és használatlan állapotban) küldd vissza, ahogyan kézhez kaptad, minden tartozékával, címkéjével együtt. Kérjük, hogy lehetőség szerint eredeti csomagolásában (márka logójával ellátott doboz/zacskó) küldd vissza a terméket. A csomagban található visszaküldési adatlapot mindenképp töltsd ki, és helyezd a csomagba, hogy a vételár visszatérítéséhez szükséges adatokat megkapjuk. A visszaküldési igény rögzítésre a termék kézhezvételétől számított 14 naptári napon belül van lehetőséged, a  visszaküldés költsége a vevőt terheli.

Javasoljuk, hogy a ruházati termékeket mindig úgy próbáld fel, hogy minden címkét rajtuk hagysz. Csak a hiánytalanul visszaküldött termékeket áll módunkban elfogadni, ebbe pedig az összes címke és kiegészítő is beletartozik.

A 14 napos termékvisszaküldéstől függetlenül, a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendeletnek megfelelően biztosítjuk a vásárlástól való elállás jogát a rendeletben meghatározott feltételeknek megfelelően.

Visszaküldés címe: Arany Alföld Kft. Szeged 6722 Tisza Lajos krt. 51.

A visszaküldés határidőben teljesítettnek minősül, ha a terméket a határidő lejárta előtt visszaküldöd.

Amint megbizonyosodtunk róla, hogy a visszaküldött termék/termékek megfelelnek a visszaküldési feltételeknek, visszatérítjük neked a visszáru ellenértékét. Az összeget utánvétes fizetés esetén illetve bankkártyás fizetés esetén az általad megadott bankszámlaszámra utaljuk vissza, kérjük a csomagban szereplő adatlapot kitöltve tedd a csomag mellé, hogy az ellenérték visszautalását el tudjuk indítani.

Az összeg a termék megvizsgálását követő 14 naptári napon belül fog megjelenni a számládon, a bank feldolgozási folyamatától függően.

Visszaküldési adatlap letölthető innen