Honnan tudom, hogy a választott termék méretben megfelelő?

Mindent megteszünk azért, hogy segítsünk megtalálni a számodra tökéletes méretet. A webshopban forgalmazott termékek mérettáblázatát a következő linken tudod megtekinteni: https://livello.hu/webshop/merettablazat/

Tudok rendelni külföldről külföldi kiszállítási címre is?

Nem, egyelőre csak Magyarország területére szállítjuk ki a megrendelt árukat.

Megrendelhetek egy terméket telefonon keresztül is?

Sajnos telefonos rendelést nem áll módunkban elfogadni, de ha bármilyen kérdésed van a megrendeléssel kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat: +36 30 9831104.

Lehet végrehajtani változtatásokat a megrendelésben vagy a fizetési módban?

Amennyiben szeretnéd módosítani a kész megrendelést, akkor kérjük egyeztess az Ügyfélszolgálattal e-mailben, vagy telefonon.

Lehet a termékeket más színben is rendelni?

Minden elérhető színt feltüntettünk az oldalon. Ha valamilyen szín esetleg nem található, akkor az azt jelenti, hogy az adott termék nem kapható az adott színből.

Lehet rendelni olyan termékeket, amelyek jelenleg nem helyezhetők kosárba az oldalon?

Azoknál a Livello di vita márkájú termékeknél, ahol nincs készlet vagy mérethiány áll fent, lehetőség van értesítést kérni egy adott e-mail címre, így, ha a termék utángyártsára kerül értesülni fogsz róla és meg tudod rendelni.

Milyen úton szerezhetek több információt a kínált termékekről?

Törekszünk a legrészletesebb adatokat feltüntetni oldalunkon, de ezen felül lehetőséged van kérdéseket feltenni email-en keresztül az ügyfélszolgálatunknak.

Hogyan kaphatok kedvezményt?

Iratkozz fel hírlevelünkre, és mi küldünk egy, az első vásárlásodnál beváltható 10%-os kedvezményre jogosító kupon kódot, melyet teljes árú termékekre használhatsz fel.
Leárazás menüpontunkban pedig válogathatsz az éppen kedvezményes áron megvásárolható termékekből.