Cégünkről

A  Livello di vita egy olyan márka, mely ötvözi az eleganciát és az egyediséget, magában hordozva ezzel a nőies öltözködés örömét.

Vevőink azok a dolgozó nők, akik igényesek ruhatárukra, szeretnek változatosan és stílusosan öltözködni.

A Szeged Bolero Kft. saját márkája 2002-ben született meg, azóta a Livello di vita márkanév egybeforrt a minőséggel és egyediséggel. Termékeink a pozitív életérzés jegyében készülnek.

Cégünk saját tervezői csapattal és mintavarrodával dolgozik.

A hihetetlen mennyiségű évi modellszámot a Livello di vita NŐK ihletik. Más és más életkorban, élethelyzetben lévő sikeres, céltudatos és magabiztos nők, akik a saját egyéniségükkel teszik teljessé az egyes ruhadarabokat. Büszkék vagyunk arra, hogy magyar márkaként szolgálhatjuk ki, a minőséget és az állandó megújulást kereső vásárlóközönséget.

Különösen örülünk annak, hogy márkánk egyik nagy erőssége a plus size. A divatosan, és trendin öltözni vágyó, teltebb hölgyek körében kedveltek a Livello termékek.

Hazai illetve külföldi partnerek a már elkészített mintadarabok alapján tudnak előrendelni a következő szezonra. Az aktuális trendnek megfelelő fiatalos, sportosan elegáns női konfekció termékek folyamatosan tartják azóta is piaci pozíciójukat, annak ellenére is, hogy a kezdetektől a márka nagyon nagy fejlődésen ment keresztül.

2015 fontos mérföldkő volt a Livello di vita életében. Az arculat frissítésével márkánk régi elemei új megjelenést kaptak, hogy az eddig felépített értékeket a vásárlók felé erőteljesebben közvetíthessük, és éreztessük velük, hogy cégünk lépést tart a korral és folyamatosan meg tud újulni.

A több mint 20 éves szakmai háttér stabil alapokat és hátteret teremtett, melyre építkezve a mostani frissítés újabb dimenziókat nyit életünkben.

Az alapítók elképzelései még ma is megállják a helyüket, egybecsengnek a mai vásárlók vágyaival:

„Olyan ruhákat tervezünk, amelyek minőségiek és tisztelik, szeretik a női testet.”

A hazai piacon cél a meglévő vásárlókör kiterjesztése, a fiatalabb célközönség megszólítása, kifejezetten számukra tervezett termékvonallal. Ennek kapcsán 2023 őszén egy új márka debütált a cég szárnyai alatt. A La Vita alapelvei megőrzik az eleganciát és a letisztultságot, miközben a modernséget és a fiatalos lendületet is képviselik.

„Szezonról szezonra meg kell újulni. Ez kihívásokkal teli, ugyanis a termékeknek meg kell őrizniük a hamisítatlan Livello stílust. „

De folyamatos fejlődésünk kulcsa a vásárlóink elégedettsége és bizalma.