Client service

Élvezd az élet minden percét!

A „Muránói impresszió” kollekció a messze földön híres muránói üvegről kapta a nevét és a színinspiráció is az üvegfúvó mesterek által egyedileg alkotott üvegkülönlegességekből származik.

A Velencétől másfél kilóméterre található Muránó szigetén az évszázadok során többféle üvegtípust is kidolgoztak, melyek színvariánsait már nem csak ékszer formájában viselhetjük! A kollekció a tavaszi, nyári hangulatot tükrözi mind az anyagok, mind a színek tekintetében. A fazonokban van valami rafináltság, egy-egy fondorlatos megoldás, mely igazán egyedivé varázsolja a ruhatáradat. A könnyed, tarka, lebegő ujjú felső vállmegoldásában szárnyakra, míg a mintája levelekre emlékeztet.

Ugyanezen mintából készítettünk egy derékban húzott, térdig érő ruhát, melynek remek tulajdonsága, hogy a legjobb oldalunkat mutatja. Alap színekben a fehér, sötétkék és a narancs dominál, mintájában ezen színek variációit találjuk, például a velencei, muránói mintán is visszaköszön a felsőkön.

Minden darab akár egy irodai eseményre, családi vacsorára ugyanúgy felvehető, mint egy meghitt olaszországi gondolázáshoz.

Húzd magadra az olasz életérzést a „Muránói impresszió” kollekció minden darabjával és élj meg minden pillanatot vidáman!

A Livello di vita cookie-kat használ a személyre szabott vásárlási élmény megteremtése érdekében.Tudj meg többet a cookie-król, vagy utasítsd vissza azok használatát.

Iratkozz fel a termék várólistájára! Kérjük add meg az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a termék újra rendelhető.