Client service

Színes és elasztikus

Nyáron nadrágban? Miért ne! Mindnyájan arra vágyunk, hogy kényelmes és elegáns ruhákban legyünk egész nap, főleg ezeken a forró nyári napokon.

Vágyunk valami olyanra, ami puhán illeszkedik a bőrünkhöz, mintha csak egy kedves simogatás lenne. Ki gondolná, hogy pont egy nadrág viselése lehet ilyen tökéletes? Mert bizony ezek az elasztikus darabok pontosan ilyenek. Rugalmas anyaguk minden alkalommal komfortos viseletet nyújtanak. Mindegyik darab puha, pamut alapú szövetből készült, mely jó légáteresztő hatású. Gumis dereka egy kellemes nyáresti vacsoránál is partner a bajban, illetve magas felmenetele követi a derekat. Mintás és egyszínű változatban is megtalálható, hogy a hangulatunk szerint válogathassunk nap, mint nap.

Fedezd fel kínálatunkat:
https://livello.hu/shop/termekkategoria/nadragok/

A Livello di vita cookie-kat használ a személyre szabott vásárlási élmény megteremtése érdekében.Tudj meg többet a cookie-król, vagy utasítsd vissza azok használatát.

Iratkozz fel a termék várólistájára! Kérjük add meg az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a termék újra rendelhető.