Client service

PEACH FUZZ – A 2024-es év színe

A 2024-es év színe diszkréten érzéki 🧡, a PANTONE 13-1023 Peach Fuzz egy szívélyes barack árnyalat, amely kedvességet és gyengédséget áraszt, gondoskodást és együttműködést üzen.

Új megközelítés, egy új puhasághoz

Egy meleg és barátságos árnyalat, amely kiemeli a személyes kapcsolatok iránti vágyunkat és a menedék érzését, amelyet a közös pillanatok nyújtanak.

Vonzó barack szín narancssárga és rózsaszín tónusokkal, melyből merítve békét találhatunk önmagunkban.

Modernizmus régimódi hangulattal

Az év színe tükrözi a múltat, de kortárs hangulattal lett újraformálva. A tudat, a test és a lélek gazdagítására és gondozására irányuló emberi élmény központjában áll, csendesen kifinomult és kortárs. Szelíd könnyűsége visszafogott, de hatásos, így kölcsönöz szépséget a digitális világnak.

Ezen gondolatok alapján alkottuk meg a Livello új, 2024 Tavasz-Nyár kollekcióját, melynek első darabjaira már nem kell sokat várnotok. 😊

Ha elsők között szeretnél értesülni az új kollekcióról vagy
egyedi ajánlatainkról iratkozz fel hírlevelünkre!

A Livello di vita cookie-kat használ a személyre szabott vásárlási élmény megteremtése érdekében.Tudj meg többet a cookie-król, vagy utasítsd vissza azok használatát.

Iratkozz fel a termék várólistájára! Kérjük add meg az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a termék újra rendelhető.