Client service

Mozaik – Legújabb kollekciónk már az üzletekben

… Ahol a női divat „darabkái” egyesülnek.

A Livello di vita legújabb kollekciójának termékei teljes öltözeteket alkotnak, akár a mozaik kis darabkái egy képet alkotva. A Mozaik kollekciónk megalkotásakor tervezőink a kombinálhatóságra és a kényelemre fókuszáltak.

Egy-egy szín hangsúlyt kapott a kollekcióban, mint a korall vagy limezöld, melyek tökéletesen harmonizálnak a kollekció grafikájával. A vibráló divatszíneknek köszönhetően egyedi és feltűnő megjelenést kölcsönöz a viselőjének.

A melegebb időben egyre szabadabban tudjuk viselni színes ruháinkat, a kollekció pedig erre ad lehetőséget, hogy ebben az időben is megjelenésünk tökéletes legyen. A kollekciónk középpontjában a kombinálhatóság áll, így a mintásabb felsőinket is tökéletesen lehet párosítani egy színesebb nadrággal, illetve kiegészítővel.

Időjárás különböző eseteire felkészülve nem árt, ha a szezonális ruháink közé bekészítünk egy-egy olyan darabot is, amit a kisebb lehűlések esetén is tudunk viselni. Ezek is jól kombinálhatóak a kollekció többi darabjával, ezáltal is egy remek szettet tudunk létrehozni.

Mozaik színes kollekció >>> https://livello.hu/szinesmozaik/

Mozaik kollekciónk másik „darabkája” a kék árnyalatban született meg. A király-, tenger- és óceánkék tökéletes harmóniáját idézi fel a kollekció grafikája. A fehér egy visszafogottabb, mégis egyedi megjelenést kölcsönöz, a letisztult eleganciát képviselve. A fehér és a kék szín kombinációjával készült sötétebb darabok egy elegánsabb vonal. Sötét színei elegánsabb darabok, viszont mégis olyanok, amik viselhetőek a hétköznapokon.

Felsőink esetében a tavaszi színeknek megfelelően, nem csak a sötét szín dominál, hanem a világos alapon is jelennek meg a sötétebb mozaik minták. Ebben az esetben is bátran kombinálhatunk többféle mozaik mintás ruhadarabot, legyen szó egy teljesen mintásról, vagy egy üni felsőről.

A Mozaik kollekció darabjai között megtalálhatóak azok a darabok is, amik egy eseményen is elragadó megjelenést kölcsönöznek. A ruhák esetében is nyugodtan választhatunk elegánsabb cipőt, egy élénkebb színben, de egy vászon lábbelivel viselve is tökéletes.

A kollekció a grafikázott termékeken kívül alapdarabokat is rejt, mint a sötétkék ruha a hozzáillő blézerrel. Illetve sötétkék-fehér színű letisztult darabok, amelyek szabásvonalának köszönhetően karcsúsítanak, kiemelve a nőiesség jegyeit.

Mozaik kollekció >>> https://livello.hu/mozaik/

A Livello di vita cookie-kat használ a személyre szabott vásárlási élmény megteremtése érdekében.Tudj meg többet a cookie-król, vagy utasítsd vissza azok használatát.

Iratkozz fel a termék várólistájára! Kérjük add meg az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a termék újra rendelhető.