Client service

Crea’vita – Elegáns vonalvezetés egy kis kreatív sikkel!

A melegebb időszakhoz érkezve, már mindenki várja, hogy mik is lesznek az idei trendek, milyen színek, illetve ruhadarabok fognak dominálni. A divatot követő kedves hölgyek pedig szeretnék a ruhatárukat a legszebb darabokkal felfrissíteni.

Az új kollekciónk a Crea’vita erre ad lehetőséget, hogy a legkülönlegesebb darabokkal tudják feldobni a meleg napokat. A kollekció a különleges minták és a tavaszi trendek árnyalataira épül, melyben domináló színek közé tartozik a lime, fuxia, sötétkék illetve a lila árnyalatai. A minták egyediek, letisztult vonalak az új grafikák.

Crea’ vita kollekció >> https://livello.hu/creavita/

Egyre több program kerül megrendezésre a szabadban, amihez elengedhetetlen a kényelmes viselet. Különböző színes nadrágjaink már egyből feldobnak egy egyszerűbb szettet, illetve a mintás ruhadarabjainkkal sem lehet mellényúlni.

A lazább viseletek mellett az alkalmi ruhák is egyre inkább előtérbe kerülnek, legyen szó eljegyzésről, esküvőkről vagy ballagásól.

A kollekció ruhái elegáns, kellemes megjelenést biztosítanak ezekre az alkalmakra is. Kényelmesek és könnyedek, ezáltal egy hosszabb napon át történő viselése sem okoz gondot.

Legyen szó mintásabb, vagy akár egyszerűbb színes ruhadarabról a megjelenésed biztosan maradandó lesz!

A Livellonál mindenki megtalálja a számára megfelelő darabot stílustól és mérettől függetlenül. A ruháink egészen S-től 4XL méretig megtalálhatóak webshopunkon!

A Livello di vita cookie-kat használ a személyre szabott vásárlási élmény megteremtése érdekében.Tudj meg többet a cookie-król, vagy utasítsd vissza azok használatát.

Iratkozz fel a termék várólistájára! Kérjük add meg az e-mail címedet, hogy értesíteni tudjunk, ha a termék újra rendelhető.